Gyere velünk a teák világába!

Utazás a teák világában

Utazás a teák világában

Karácsonyi tea ajándék

2018. november 01. - Tea Somerset

Karácsonyi tea ajándék

Rohamosan közeleg a karácsony, sokunk számára nehéz ajándékvadászattal. Felesleges, hasznavehetetlen tárgyak, drága de gyorsan megunt elektronikai kütyük jelentik a karácsonyi vásárlások zömét. Egy kézenfekvő remek ötlet még viszonylag kevesek eszébe jut. Teázni majd mindenki teázik, hiszen a világ második legnépszerűbb itala a víz után, így aztán ha egy igazi különlegességet sikerült választanunk, esetleg még valami ünnepi kiegészítővel, biztosan sikerünk lesz. Persze nem tehetünk a fa alá holmi gyenge minőségü filteres teát, kizárólag szálas tea jöhet szóba, he filter szükséges vegyük meg külön. Az alábbiakban sorra veszünk néhány ötletet emelkedő árak szerint rendezve, így aztán rögtön feltűnik hogy már 1.000 Ft környékén is találhatunk remek teakülönlegességet, mely tökéletes ajándék lehet. A határ persze a csillagos ég, hiszen egy japán vaskanna önmagában akár több tízezer forint is lehet, csodálatos kiegészítőként exkluzív japán zöld tea mellé. Lássuk az ötleteket:

1. Nemcsak egészséges, remek élénkítő is a Mate Green, Dél-Amerikából, Messitől Suarezig az összes sztársportoló mindennapi kedvence. 790 Ft, gyönyörű díszdobozba csomagolva is éppen ezer forint alatt marad az ára.

 

2. Fahéjas ceyloni teakeverék, igazi karácsonyi ízvilág, kevés mézzel 990 Ft-ért remek ajándék különösen kedvező áron. Egy ablakos 100 gr-os aranyszínű fém teásdobozzal nagyjából 2000 Ft-ért igazán szép klasszikus ajándék.

 

3. Bodza és ribizli gyümölcstea, az idei év nagy slágere, bátran adhatjuk gyerekeknek is, teljesen aroma és adalékmentes, s mint minden gyümölcstea koffeint sem tartalmaz. Ára: 1690 Ft.

 

4. Japan Sencha Fukuyu, remek választás zöld tea kedvelőknek, a legnépszerűbb japán teatípus testes képviselője, haladó teakedvelőknek vagy az egészséges életmód miatt zöld teát fogyasztóknak telitalálat. Ára: 2490 Ft.

 

5. A prémium fekete teák fogyasztói többnyire nagyon tudatos kifinomult ízléssel rendelkeznek. Számukra nehéz kiválasztani azt a teát amivel biztosra mehetünk. Keemun Mao Feng, az idei év egyik legjobb elérhető fekete teája, 2800 Ft.

 

6. Jasmin Pearl, a szakma csúcsa ahogy mondani szoktuk, fehér vagy zöld nehéz is besorolni, 22 éves történetünk egyik kiemelkedő teája. Büszkék vagyunk rá, nehéz a teák világából tökéletesebb ajándékot elképzelni. Ára: 4400 Ft

 

7. Karácsonyi válogatás ajándékcsomag, 3 -féle teát tartalmaz, Fahéj, Puncs, Szilva 50gr miden teából, ezüst színű kerek fémdobozban és igazán különleges díszcsomagolásban. A Fahéj fekete tea mellet két gyümölcstea, köztük az igazén karácsonyi különlegesség a puncs. Ára: 5070 Ft.

 

8. Egy újabb válogatás, A világ teái ajándékcsomag, négy különböző teakülönlegességet tartalmaz a világ különböző pontjairól, 4x50 gr ezüst fémdobozban és nagyon elegáns csomagolásban. Ára: 7200 Ft. Szerintünk idén karácsonykor a különlegességet keresők körében igen népszerű lesz.

 

9. Fekete fém japán vaskanna. Ha valami igazán nagy ajándékot keresünk, egy tradicionális japán öntöttvas kanna már a súlyánál fogva is az, örök darab, a konyha igazi dísze, drága japán zöld tea rajongónak életre szóló ajándék. Ára: 21.500 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tea4you.blog.hu/api/trackback/id/tr3614337669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn8888 2019.06.06. 10:29:45

Szuper dolgok vannak, itt fogok vásárolni!
süti beállítások módosítása