Gyere velünk a teák világába!

Utazás a teák világában

Utazás a teák világában

Illatos cseresznye

2019. március 25. - Tea Somerset

Vanessza blogja a teákról

Ma a Japán Csersznye fantázia nevet viselő csersznyés Sencha teára esett a választásom. A vásárlóközönségünk egyik nagy kedvence, finom, édeskés és illatos. Ha hölgynek keresnek ajándékot, mindig jószívvel ajánlom, hiszen elbűvölő ízvilága remek meglepetéssel bír.
Én őszintén megvallva sokáig tartottam tőle, pont az édes illat miatt. Aztán arra gondoltam, bízom a vásárlóink ízlésében, egy próbát megér.
Aztán jött a csoda!
Az amúgy is abszolút kedvenc Sencha rizses, natúr íze és a cseresznye édes, gyümölcsös világa együtt összehozták azt az ízesített zöldet, ami a legegyenlőbb elosztással bír.
Cukor, citrom, méz: én mindezek nélkül iszom a teát és azt gondolom a Japán Cseresznyét kár is lenne ilyenekkel elrontani. Főleg azért, mert ez egy olyan keverék, amiben minden van, amire szükség lehet. A klasszikus elegancia egy kis bájjal meghintve. Legalábbis szerintem... :)
Kóstold meg Te is és derítsd ki, igazam van-e?

Kovács Vanessza a blog szerzője, ha valaki személyesen találkozna vele, a Somerset Teahouse Árkádban található üzletében megteheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://tea4you.blog.hu/api/trackback/id/tr6614715965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keszi Dóra 2019.05.14. 18:38:23

Ezt a teát mindenképpen kipróbálom én is, izgalmasnak hangzik!
Tartanak még másféle ízesítésű Sencha teákat is?

Tea Somerset 2019.05.14. 18:55:19

@Keszi Dóra: Persze van többféle, érdemes körülnézni az oldalunkon. Amit mindenképp ajánlanék: Hawaii zöld, (tea.hu/webaruhaz/tea/hawaii-zold) ebben a remek időben egyébként is ránk férne.

Adrienn8888 2019.05.18. 20:45:48

Igazad van! Nagyon finom. Köszönöm

Keszi Dóra 2019.05.19. 11:14:32

Hawaii zöld?? ezt mindenképpen ki fogom próbálni, köszönöm az ajánlást!
süti beállítások módosítása